StudioVR F&V

Ta del av unik webbdesign

Vi bygger er nya hemsida!

Webbdesign | Webbutveckling

All marknadsföring startar från sin en bas och leder ofta tillbaka till en bas där konvertering är målet. När man företag skapar olika sociala medier konton så återfinns oftast motivet att kunden eller potentiella nya kunder ska kunna hitta sig till hemsidan för att se mer eller kunna komma i kontakt med ert företag på ett enkelt men effektivt sätt.

Naturligtvis verkar ovanstående ganska självklart för de flesta företagare, stora som små men trots det finns det mycket hemsidor som idag varken är moderniserade eller högkonverterande på Google.

Vi på StudioVR F&V har som vision att moderniserar internet och i genom moderna företagssidor. Vi vill helt enkelt minimera kundförluster i samband med omoderna hemsidor med dålig konvertering.  

Fördelar med en hemsida byggd av StudioVR F&V

Blixtsnabb upplevelse

Att bygga en snygg hemsida kan mycket väl vara bestående av högkvalitativa videor och foton men det innebär för många företag att deras hemsidor ofta blir dramatiskt långsamma, vilket vi på StudioVR F&V vill motverka genom användning olika moderna optimeringsmetoder. Vid eventuellt samarbete med oss får ni alltid rådgivning om hur materialet som används på hemsidan ska struktureras för att generera bästa resultat. Numera efterfrågar de allra flesta besökarna att en hemsida kan ladda på under 3 sekunder.

”The probability of bounce increases 32% as page load time goes from 1 second to 3 seconds.” – Google

Interaktiv webbdesign

När det kommer till modern webbdesign handlar det idag oftast om att optimera hemsidor efter ”den nya användaren”,  vilket refererar till mobila användare som numera motsvarar uppemot 54.25%Oavsett om din målgrupp använder mobil eller dator vill vi att de ska vara enkelt och bekvämt för dem att besöka ditt företags hemsida. Interaktiv design på en hemsida innebär självklart mer än bara hemsida blir lätt att använda, utan vi vet att det ger ett intryck på potentiella kunder. 

”Hemsidor ska spara på kundernas tid” – StudioVR F&V

” 50% of smartphone users are more likely to use a company or brand’s mobile site when browsing or shopping on a smartphone because they don’t want to download an app.” – Google

Konverterande webbdesign

Snygga hemsidor och till och med snabba hemsidor kan vara en bra start när man ska ha en ny hemsida till sitt företag men slutändan måste en företags sida vara väl optimerad för att generera resultat och konvertera potentiella kunder. Det finns flera olika metoder för att uppnå högre konvertering vilket vi på StudioVR F&V själva använder. Naturligtvis rekommenderar vi först och främst användbart innehåll som också är relevant och hjälper er målgrupp. Hädanefter rekommenderar vi även att hemsidan är tillgänglig och att det är förhållandevis enkelt för kunden att ta kontakt med er.

”En modern hemsida ska vara tillgänglig”  – StudioVR F&V

”60% of smartphone users have contacted a business directly using the search results (e.g., “click to call” option).” – Google