...

Virtuell visningar

Vad är en virtuell visning?

En virtuell visning är precis som det låter, en visning av en byggnad eller ett företag virtuellt. Om du någonsin använt street view från Google kommer det bli mycket enkelt att förstå tanken bakom en virtuell visning.

En virtuell visning är helt enkelt som Google street view fast inomhus. Självklart finns det enormt många användningsområden till en sådan tjänst men nedan kan du läsa mer om vart det är mest praktiskt att använda en virtuell visning.

Läs mer

Varför virtuell visningar

Hos oss kan ni få en virtuell visning av ert företag som ni kan använda på er hemsida eller er företagsprofil på Google vilket i sin tur kan bindas ihop med standard-vyn som Googles egna Street View bilar tar.

Med interaktiva visningar kommer det bli enklare att hitta ert kontor eller byggnad i verkligheten. En virtuell visning kan även användas som sitt eget medel för att attrahera kunder till en plats som är värd att besöka, man kan säga att en visning av denna typen är som ett smakprov hur det känns att vara på platsen. 

Läs mer

Var kan en virtuell visning användas?

Ska ni bygga ett nytt gym, en restaurang eller kanske ett hotell? Då passar en virtuell visning perfekt till er, då ni ger era potentiella kunder en möjlighet att uppleva insidan virtuellt innan besöket.

En virtuell visning kan även vara bra för att minimera icke-konverterande visningar. Självklart får ni även tillgång till flera Google analytics verktyg för att se exakt hur bra er virtuella visning presterar.

Läs mer

Gym & restauranger

Virtuell visning på ett gym

Ska ni bygga ett nytt gym? Då passar en virtuell visning perfekt till er, då ni ger er kund en möjlighet av se insidan och därmed ökar intresset. En virtuell visning kan även vara bra för att minimera icke-konverterande visningar.

Självklart får ni även tillgång till flera Google analytics verktyg för att se exakt hur bra er virtuella visning presterar.

Läs mer

Virtuell visning på en restaurang

Likt gym kan även restauranger använda sig av virtuella visningar till sin fördel. Med en visning av denna typen för en restaurang har Google ett större underlag och att visa just din restaurang.

För exklusiv restaurang kan det även leda till mer trovärdighet och ett minskat bortfall av potentiella kunder. När era tidigare och återkommande kunder rekommenderar restaurangen för andra så kommer de personerna först se en visning virtuellt på er Google my business profil.

Läs mer

Hur fungerar det?

Uppstartsmöte

Vi bokar ett möte och undersöker er situation. Under mötet diskuterar vi tillsammans om era mål och hur vi strategiskt kan hjälpa er uppnå målen. Vi diskuterar även era förutsättningar och ifall extra steg krävs.
Steg 1

Demomöte

Efter uppstartsmötet kör vi ett kostnadsfritt demomöte så ni kan få en chans att ta del hur det faktiskt ser ut. Vi hjälper er att visualisera nyttan och påverkan på er säljprocess.
Steg 2

Vi scannar byggnaden​

Efter mötet sätter vi under ett bokat datum igång med att scanna byggnaden. I samma steg tar vi till hänsyn ljusförhållanden. Det kan vara fördelaktigt att ingen är platsen under scanning.
Steg 3

Underhåll | Support

Vi har som målsättning att alltid finnas där och hjälper alltid våra kunder med support och underhåll i minst 6 månader, i detta inkluderar vi analyser så att ni kan se resultaten av er virtuella visning.
Steg 4

Är du intresserad?

Använd knappen nedan för att boka ett möte med oss och komma i kontakt med oss. Vi hjälper er att tydliggöra er vision genom ett visualiseringsmöte.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.