StudioVR

Vill du ha hjälp med virtuell visning?

Hos oss får ni ett nya sätt att marknadsföra er fastighet eller ert företag. En virtuell visning är ett modernt sätt att marknadsföra er fastighet, med hjälp av en interaktiv miljö så kan ni öka antalet kunder ni har.  Hos oss anpassas all marknadsföring till er hemsida men också till andra plattformar som Google My Business. Vi tror på att alla företag och alla fastigheter är annorlunda och därför är denna tjänsten helt skräddarsydd till era förutsättningar.

3D-visning-virtuell visning

Vad är en virtuell visning?

En virtuell visning är precis som det låter, en visning av en byggnad eller ett företag virtuellt. Om du någonsin använt street view från google kommer det bli mycket enkelt att förstå tanken bakom en virtuell visning. En virtuell visning är helt enkelt som google street view fast inomhus. Självklart finns det enormt många användningsområden till en sådan tjänst men nedan kan du läsa mer om vart det är mest praktiskt att använda en virtuell visning.

Hos oss kan ni få en virtuell visning av ert företag som ni kan använda på er hemsida eller er företagsprofil på google vilket i sin tur kan bindas ihop med standard-vyn som googles egna street view bilar tar. Med denna tjänsten kommer det bli mycket enklare att hitta just ert företags kontor eller byggnad i verkligheten.

En virtuell visning kan även användas som sitt eget medel för att attrahera kunder till en plats som är värd att besöka, man kan säga att en visning av denna typen är som ett smakprov hur det känns att vara på platsen. 

Ska ni bygga ett nytt museum, hotell eller gym? Då passar en virtuell visning perfekt till er, då ni ger er kund en möjlighet av se insidan och därmed ökar intresset. En virtuell visning kan även vara bra för att minimera icke-konverterande visningar. Självklart får ni även tillgång till flera google analytics verktyg för att se exakt hur bra er virtuella visning presterar. Se mer om varför du ska använda en virtuell visning till höger med förklaring av många andra fördelar.

Varför en virtuell visning:

En virtuell visning har många olika användningsområden som kan nyttja de allra flesta företag och därför har vi skapat en uppdelning på olika branscher där en virtuell visning kan användas med god nytta. Utöver uppdelningen så kan ni självklart se alla fördelar som ni kan ta del av när ni använder en virtuell visning. 

Gym

Ett gym är ett gott exempel där en virtuell visning passar perfekt. På de allra flesta lokala gym finns det ofta inte så mycket bra bilder eller material på gymmets Google my business profil speciellt på insidan av gym. Detta är ett återkommande problem på de allra flesta gymmen i Sverige. Här kan en virtuell visning och ett flertal bilder gynna ert företag enormt, då ni kan erbjuda era potentiella kunder 360 graders vyer på insidan av gymmet när de är hemma försöker välja rätt gym. Detta hjälper er inte bara att särskilja er själva från andra företag utan även att era potentiella kunder stannar på er Google my business profil vilket i sin tur ökar intresset i ert gym som de sedan besöker.  

Restaurang

Likt gym kan även restauranger använda sig av virtuella visningar till sin fördel. Med en virtuell visning för restaurang har Google ett större underlag och att visa just din restaurang. Om restaurangen är inriktad på mer exklusivitet så ökar detta även första intrycket för många kunder och potentiella kunder, att kunna se runt i restaurangen i 360 grader ökar trovärdigheten i ert varumärke samtidigt som era potentiella kunder ökar. För exklusiv restaurang kan det även leda till mer trovärdighet och ett minskat bortfall av potentiella kunder. När era tidigare och återkommande kunder rekommenderar restaurangen för andra så kommer de personerna först se en virtuell visning på er Google my business profil.

Kontor

 

Hotell

Ny marknadsföring & nya möjligheter

Hos oss får ni fler möjligheter på fler marknader med tillgång till vår unika marknadsföring. Vårt mål som företag är ett ge era kunder och potentiella nya kunder en wow effekt oavsett vilken bransch ni jobbar med. Vi tror på att er företagsprofil är en ledande anledning till varför era kunder finner intresse i er produkt eller tjänst, så varför inte optimera den fullt ut? 

Är du intresserad?

Tveka inte på att använda kontaktformuläret nedan om du har några som helst funderingar. Vår ambition som företag är att du som kund ska känna säkerheten att du kan komma i kontakt med oss inom kort tid av varje meddelande du skickar. Vi strävar helt enkelt att vara det bästa företaget i branschen genom att ge kunden mest värde, god kontakt med kunden är hög prioritet för att uppnå våra mål.

KOM I KONTAKT MED OSS!

Copyright I 2021 I StudioVR F&V