...

Vi skapar video som konverterar

Vi hjälper er skapa unik film

Vi har möjlighet att erbjuda film inom många olika kategorier men för enkelhetens skull har vi valt att dela upp våra stilar i 3 kategorier. Tveka inte på att kontakta oss om ditt projekt inte passar in i kategorierna nedan. Vi kan alltid anpassa oss till era förutsättningar. 

Drönarvideo

Vi hjälper er filma från unika vinklar och perspektiv. Användning av drönarfilm är ett unikt sätt att stå ut från mängden.

Reklamvideo

Vi hjälper er att marknadsföra ert projekt eller hela ert företag genom att skapa en unik reklamfilm som kan anpassas till flera plattformar.

Fordonsvideo

Vi hjälper er att skapa en unik fordonsfilm helt skräddarsydd efter ert fordon och med anpassning till plattform.

Modern marknadsföring

Vi hjälper er marknadsföra ert företag med modern och högkvalitativ rörlig film som också konverterar. Dagens efterfrågan på högkvalitativ film kommer endast att öka.

Vi finns alltid här vid er sida för att hjälpa mer med det vi kan som bäst: leverera ett snyggt resultat som också konverterar. Målet för oss på StudioVR F&V är alltid att generera bästa resultat åt dig som vår kund.

Läs mer

Hög kvalité

Hos oss får du tillgång till mycket högkvalitativ rörlig film då vi använder oss av utrustning och arbetsmetod av högsta kvalité. Hos oss kan du också välja om du vill ha ditt projekt levererat i 4K upplösning.

Vårt mål är att du som kund ska kunna känna dig säker på att du får absolut högsta kvalité. Nuförtiden blir video allt viktigare som en ranknings faktor ur sökmotoroptimering synpunkt. Ta vara på chansen att synas bättre.

Läs mer

Hur fungerar det?

Visionsmöte

Vi bokar ett möte och visualiserar projektet tillsammans med er. Under mötet diskuterar vi tillsammans om era mål och hur vi strategiskt kan hjälpa er uppnå målen. Under mötet går vi även igenom omfattningen av projektet.
Steg 1

Produktion

Efter mötet sätter vi igång med produktion där vi skapar ert unika projekt. Vi arbetar och strävar efter anpassning till plattform. Varje projekt är därför anpassat till platsen där ni vill publicera videon.
Steg 2

Redigering

Innan lansering behöver videon redigeras. Vi redigerar varje video efter era önskemål och skapar varje projekt efter vår gemensamma visualisering under vårt uppstartsmöte.
Steg 3

Lansering

Nu är det dags för lansering av ert projekt. Vi hjälper er med information om hur ni bäst använder videon enligt era mål som vi kom fram till under vårt visualiseringsmöte.
Steg 4

Är du intresserad?

Använd knappen nedan för att boka ett samtal med oss. Vi hjälper er att tydliggöra er vision genom ett visualiseringssamtal där vi går igenom projektet och era mål.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.