...

Fotografering

Hos StudioVR får du tillgång till fotografi inom flera olika stilar och kategorier. Vi hjälper er att uppnå era mål genom att skräddarsy varje uppdrag efter era behov och era förutsättningar. Vårt mål är att hjälp bolag stora som små att skapa ett intryck hos sina kunder.

Vi kan hjälpa er inom flera områden

Drönarfotografi

Vi finns här hjälpa er med bilder från luften. Drönarbilder ger ett unikt perspektiv som ökar intresse och ofta ger ett bättre resulat.

Företagsfotografi

Behöver ni bilder på er personal eller kanske kontorsbilder? Vi finns här för att hjälpa er med just det. Vi levererar alltid högsta kvalité.

Fordonsfotografi

Vi hjälper dig marknadsföra ett fordon genom unika bilder både interiört och exteriört. Vi tar alltid bilder med unika perspektiv.

Fastighetsfotografi

Behöver ni bilder på en fastighet eller bostad? Vi finns här för att täcka just det behovet. Självklart jobbar vi utifrån era förutsättningar och era mål.

Reklamfotografi

Behöver ni reklambilder som marknadsföring till era produkter eller tjänster? Vi är här för hjälpa er med högkvalitativa reklambilder

Skräddarsytt

Behöver ni något skräddarsytt? Vi kan självklart anpassa oss till era förutsättningar och era behov. Vi hjälper er med skräddarsydda bilder

Vi moderniserar ert varumärke

Att bygga ett varumärke är svårt men vi finns här för att underlätta det för er. Med unika bilder bygger ni snabbt upp ert varumärke och når ut till fler kunder och i längden uppnår ni bättre resultat.

Hur fungerar det?

Uppstartsmöte

Vi bokar ett möte och undersöker er situation. Under mötet diskuterar vi tillsammans om era mål och hur vi strategiskt kan hjälpa er uppnå målen. Under mötet går vi även igenom omfattningen av projektet.
Steg 1

Produktion

Vi tar era önskade bilder i högkvalitet och utifrån era mål som presenteras under vårt uppstartsmöte. Här tar vi även hänsyn till förhållanden på platsen, vilket för er innebär att ni får tillgång till unika bilder.
Steg 2

Redigering

Innan vi kan leverera era bilder behöver vi naturligtvis redigera bilderna efter era önskemål under vårt uppstartsmöte.
Steg 3

Leverans

Nu är det dags för leverans av era bilder för ert projekt. Här får ni bilderna digitalt snabbt och kostnadsfritt.
Steg 4

Är du intresserad?

Använd knappen nedan för att boka ett möte med oss och komma i kontakt med oss. Vi hjälper er att tydliggöra er vision genom ett visualiseringsmöte.

Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.