StudioVR F&V

3D Scanning

Introduktion | Interaktion | Innovation 

Vad är en 3D Scanning?

En scanning i 3D är lik en virtuell visning dock mer avancerad och mer lämplig för exempelvis svårsålda fastigheter eller för de som vill ha absolut mest interaktivitet. Om du väljer denna tjänst får du utöver en traditionell virtuell visning även tillgång till 3D-vy av byggnaden och om det finns flera våningar blir detta genast än mer interaktivt.

Varför en 3D Scanning?

En 3D scanning utförd av oss på StudioVR garanterar att intresset ökar av er fastighet eller vad ert företag har att erbjuda. Vi har målsättningen att göra komplexa marknadsföringsverktyg som en visning i 3D tillgänglig för små som stora företag. Det finns ett flertal olika fördelar med en visning i 3D som presenteras nedanför.

Tveka inte på att använda kontaktformuläret nedan om du har några som helst funderingar. Vår ambition som företag är att du som kund ska känna säkerheten att du kan komma i kontakt med oss inom kort tid av varje meddelande du skickar. Vi strävar helt enkelt att vara det bästa företaget i branschen genom att ge kunden mest värde. Tydlig kontakt med kunden är en hög prioritet bland våra mål.

3D-visning-virtuell visning- Google my business 3d scanning